До 30.04 вземете подарък 1/3 от стойността на покупката за Alberta Salotti и Sangiacomo.
Търсене
Close this search box.

The Art of City Life

01_Royal Botania_Kettal01_Royal Botania_Kettal

Изкуството да живееш

Маса и столове на Royal Botania и ниска маса на Kettal, дизайн на Родолфо Дордони, оформят очарователни трапезария и дневна на открито край барбекюто.
03_Molteni03_Molteni

Дневна

Плъзгащи се врати на Lualdi разделят къта за хранене от кабинета. Върху работния плот – настолна лампа Snoopy на Flos, дизайн на Акила и Пиер Джакомо Кастилиони, лимитирано издание по случай 50 години от създаването на модела. В ляво – бар столове Isabel на Cattelan Italia край плота на кухнята превръщат този кът в уютно място за неформално хранене и разговори.
02_Lualdi doors_Molteni table and chairs02_Lualdi doors_Molteni table and chairs

Дневна

Трапезарна маса Filigree и столове Chelsea на Molteni&C по дизайн на Родолфо Дордони. Над нея лампа на Марсел Вандерс за Flos. Иконичната птица (Bird) на Чарлс и Рей Иймс.
04_Molteni04_Molteni

Дневна

Общ поглед към дневната. Огромните витрини преливат интериора и екстериора. Диван Turner , кресла Chelsea, ниска маса и табуретка Domino Next и килим от Molteni&C създават щедрия комфорт и елегантността на къта за разговори и релакс.
05_Molteni05_Molteni

Дневна

Трапезарен шкаф Pass-word на Molteni&C, дизайн на Данте Бонучели
06_Molteni06_Molteni

Кабинет

Детайл от кабинета. Библиотека 505 на Никола Галиция, диван Paul на Винсент Ван Дюйсен, ниската маса на Родолфо Дордони, всичко от Molteni&C.
07_Antre07_Antre

Антре

Входната зона задава звученето, експериментиращо с естетическите връзки между съвременната архитектура, дизайн и изкуство, характерно за целия интериор. Кадифените отблясъци на пейката и килима на Родолфо Дордони за Molteni&C, стоящата лампа на Fontana Arte и висящата светеща скулптура на Luceplan – дизайн на Франсиско Гомес Пассилните интензивни цветове в картината на Енчо Пиронков, пластиките на Галин Малакчиев („Съзерцание“) и на Емил Попов (от цикъла „Женско тяло“), хармонизират различни кодове и емоции.
07_01_Antre07_01_Antre

Антре

08_bedroom08_bedroom

Спалнята

Поглед към лежерния комфорт на основната спалня. Легло Amal на Flou, дизайн на Карло Коломбо, масичка 45° на Molteni&C, дизайн на Рон Джилад, спална бельо на Flou, гардероб Gliss Master на Винсент Ван Дюйсен и табуретка Euston на Никола Галиция от Molteni&C, картина на Борис Колев – Байлата.
08_01_bedroom08_01_bedroom

Още от интериора

_D7A1778_D7A1778

Още от интериора

_D7A1780_D7A1780

Още от интериора

Тази елегантна къща в полите на Витоша разказва за пътя, изборите, търсенията, промяната на вкусовете, мисловните и емоционалните нагласи на успешния съвременен градски човек. И за изкуството да живееш красиво в големия град.

01 – Маса и столове на Royal Botania и ниска маса на Kettal, дизайн на Родолфо Дордони, оформят очарователни трапезария и дневна на открито край барбекюто.

02 – Плъзгащи се врати на Lualdi разделят къта за хранене от кабинета. Върху работния плот – настолна лампа Snoopy на Flos, дизайн на Акила и Пиер Джакомо Кастилиони, лимитирано издание по случай 50 години от създаването на модела. Трапезарна маса Filigree и столове Chelsea на Molteni&C по дизайн на Родолфо Дордони. Над нея лампа на Марсел Вандерс за Flos. Иконичната птица (Bird) на Чарлс и Рей Иймс.

03 и 04 – Общ поглед към дневната. Огромните витрини преливат интериора и екстериора. В напълно отвореното флуидно пространство са разположени различни функционални зони. В ляво – бар столове Isabel на Cattelan Italia край плота на кухнята превръщат този кът в уютно място за неформално хранене и разговори. Диван Turner , кресла Chelsea, ниска маса и табуретка Domino Next и килим от Molteni&C създават щедрия комфорт и елегантността на къта за разговори и релакс.

05 – Трапезарен шкаф Pass-word на Molteni&C, дизайн на Данте Бонучели

06 – Детайл от кабинета. Библиотека 505 на Никола Галиция, диван Paul на Винсент Ван Дюйсен, ниската маса на Родолфо Дордони, всичко от Molteni&C.

07 – Входната зона задава звученето, експериментиращо с естетическите връзки между съвременната архитектура, дизайн и изкуство, характерно за целия интериор. Кадифените отблясъци на пейката и килима на Родолфо Дордони за Molteni&C, стоящата лампа на Fontana Arte и висящата светеща скулптура на Luceplan – дизайн на Франсиско Гомес Пассилните интензивни цветове в картината на Енчо Пиронков, пластиките на Галин Малакчиев („Съзерцание“) и на Емил Попов (от цикъла „Женско тяло“), хармонизират различни кодове и емоции.

08 – Поглед към лежерния комфорт на основната спалня. Легло Amal на Flou, дизайн на Карло Коломбо, масичка 45° на Molteni&C, дизайн на Рон Джилад, спална бельо на Flou, гардероб Gliss Master на Винсент Ван Дюйсен и табуретка Euston на Никола Галиция от Molteni&C, картина на Борис Колев – Байлата.

Сподели чрез

Facebook
Имейл
Принтирай

Още наши проекти