Магазините ни няма да работят на 02.03 и на 04.03.2024
Търсене
Close this search box.

Марка мебели Sangiacomo -
легла, нощни шкафчета и скринове, гардероби и дрешници, и кафе масички

Италианска марка “Sangiacomo” – Дизайн, качество на изработката и материалите и разумна цена, това са основните предимства на гардеробните системи, мебелите за дневна и спалня на марка Sangiacomo.

Запознайте се отблизо с продуктите на тази престижна марка.

sangiacomo-лого-бял-цвят

Предлага се в магазин 

Видове мебели от марката Minotti

Sangiacomo-картиинка-01

История на бранда "Sangiacomo"

Създадена в края на 70-те години на XX-ти век, Sangiacomo изминава дълъг възходящ път на развитие, като внимателно и методично развива своето продуктово портфолио.

Материалите се избират педантично, значителна част от дейностите се извършват ръчно от отлично подготвени работници, работи се с екологично чисти лакове и бои, с отговорност към здравето на хората и чистотата на околната среда.

Идентичност на "Sangiacomo"

Sangiacomo е компания, постигнала успех благодарение на смелостта, креативността и страстта, с които работи за постигане на поставените цели.

Днес, високото качество на продукцията прави Sangiacomo конкурентоспособен в големите европейски страни, където е основно условие за успех.

Постоянното подобряване на производителността и инвестициите в научноизследователска и развойна дейност са основно задължение на една компания, която иска да поддържа постоянно високо удовлетворение на своите клиенти.

Sangiacomo-картиинка-02

"Изследвания, качество, култура на дизайн и персонализиране са ключовите концепции на гамата Sangiacomo."