Търсене
Close this search box.
lualdi-бял-цвят

Предлага се в магазин 

Водещи врати на марката Lualdi

lualdi-черен-цвят
lualdi-картинка-01

История на бранда "Lualdi"

Lualdi прави индустриален пробив през 60-те години благодарение на тясното сътрудничество с архитекта Луиджи Кача Доминиони. Компанията се гордее със сътрудничеството си с едни от най-известните архитектурни имена по света, и с международно признато лидерство в производството на интериорни врати.
Качеството на продукта и съвършенството в производствените процеси са основни ценности на Lualdi. Богатият опит и широките познания на компанията съчетават качеството на традиционната изработка с най-модерните индустриални производствени технологии.

Развитие на "Lualdi"

Италианската марка е световен лидер благодарение на широката гама от интериорни врати, които създават перфектна симбиоза между технологично нови материали и изчистени линии. От плъзгащи се системи и стъклени шарнири до дървени ламперия и прегради, колекциите на Lualdi показват силна идентичност и изключително стилистично признание. Сред най-известните модели са вратите Rasomuro, L7, Outline, системите Shoin и Koan.
Дългогодишните традиции на Lualdi са въплътени в най-модерните концепции на италианския дизайн, приложени към интериорните врати.

lualdi-картинка-02

"Моята цел е да създавам предмети, чиято красота подобрява ежедневието и които обединяват различни стилове, в хармония, около минималистична естетика.", казва Piero Lissoni - арт директора на марка Lualdi.