Търсене
Close this search box.

Магазини Selamore

Selamore - Достъпният Италиански Интериор - За черен фон-Small-for-web

Италиански мебели и осветление

SELAMORE

Магазините Selamore предлагат голямо разнообразие от качествени италиански мебели и осветление, произведени в най-големите и престижни фабрики в Италия като Calligaris, Natuzzi Italia, Alberta Salotti, Sangiacomo, Cattelan Italia, Lago и други. Тук може да разгледате и поръчате още луксозно градинско обзавеждане на белгийската марка Royal Botania.

В магазините в София и Варна ще откриете много налични мебели за цялостно обзавеждане на дома – от кухнята и трапезарията, през дневната и спалнята, до градина и терасата. А в допълнение, предлагаме богат избор от осветление, килими и различни аксесоари като закачалки и огледала, които създават истински уют в дома Ви.

Водещи продукти

Всички мебели може да бъдат поръчани и изпълнени според вашите нужди като размер и композиция, както и според вашите желание за вид и цвят на тапицерия, облицовки и покрития. Това предоставя безкрайни възможности за комбинации.

Предлагани марки в магазин SELAMORE

Свържете се с нас!

Изпратете запитване за обзавеждане, от което се интересувате или вижте къде се намират нашите магазини.

Ще получите подробно описание и оферта за посочените мебели, а в магазините може да разгледате наличните такива и да поръчате обзавеждане по индивидуални изисквания.