До 30.04 вземете подарък 1/3 от стойността на покупката за Alberta Salotti и Sangiacomo.
Търсене
Close this search box.
Alberta-бял-цвят

Предлага се в магазин 

Запознайте се отблизо с продуктите на Alberta

Alberta-Salotti-картинка-01

История на бранда "Alberta Salotti"

ALBERTA е основана през 1978 г. в североизточната част на Италия, земя, вдъхновена от традицията, базирана на естествената креативност на местните хора и вековния дух на венецианското изкуство. Компанията произвежда дивани и фотьойли с вечен класически или модерен стил, както и ексклузивни предмети за интериорен дизайн, всички от изключително висококачествени материали.

 Основателят на компанията Giuseppe Sbroggiò е мотивиран да проектира и произвежда изделия, които са перфектният баланс между функционалност и стил, стремеж, който споделя със синовете си Рикардо, Виторио и Едоардо, както и с целия си персонал.

Идентичност на "Alberta Salotti"

С повече от 4 десетилетия история в бранша колекциите на Alberta изразяват най-съвременни тенденции във формата и материалите на меката мебел за дома.

Наред с качеството, което е най-фундаменталното изискване към всички мебели, правени от компанията, характерни черти на колекциите й са – иновативност, изчистени линии, персонализиран отговор на нуждите на всеки един клиент, който може да избира от разнообразие от модули на за дивани и мека мебел и изобилие от качествени дамаски и кожи.

Всеки може да създаде свой свят на удобство и комфорт, изпълнен с удоволствие.

Alberta-Salotti-картинка-02

Тъй като компанията отвори врати към международните пазари, стойността на й се увеличи. Сега Alberta продава в повече от 75 страни по света.