Марка мебели Cattelan Italia -
трапезни маси, трапезарни столове, шкафове и кафе масички

Италианска марка “Cattelan Italia” – Отличителна черта на компанията е, че всички компоненти за мебелите се произвеждат в Италия. Мебелите на Cattelan предлагат чара на естествените материали, комбинирани със стил, новаторство и специфичен дизайн.

Запознайте се отблизо с продуктите на тази престижна марка.

Cattelan italia-бял-цвят

Предлага се в магазин 

Видове мебели от марката Minotti

И някои водещи продукти ...

Cattelan italia-черен-цвят
Cattelan-italia-картинка-02

История на "Кателан Италия"

Cattelan Italia е основана през 1979 година с идеята да бъде компания, която да се занимава само с износ на италиански мебели за чужди пазари.

Но като всяка идея и тази претърпява своето развитие и така през 1982 година се появява първата производствена площ в Carre, като от тогава до днес тя е разширявана и променяна многократно, за да достигне днешната си площ от 33 000 м2.

От началото на 90-те години Cattelan предлагат в колекциите си трапезарни маси и столове, библиотеки и аксесоари от разнообразни материали – естествена дървесина, кожа и метал.

Идентичност на "Cattelan Italia"

Благодарение на креативността и стила на своите мебели, Cattelan Italia днес се нарежда сред най-значимите италиански мебелни производители.

Отличителна черта на компанията е, че всички компоненти за мебелите се произвеждат в Италия. 

Дървесина, мрамор, стъкло и метал се преплитат в хармонични комбинации за да Ви предложат невероятен избор от мебели – трапезарни маси, столове, бар столове, легла, мебели за спалня, библиотеки и аксесоари – всички са на Ваше разположение за да създадете хармоничен и уникален дом.

Cattelan-italia-картинка-01

"Домът е символ на ценните неща, той трябва да бъде гостоприемен по форма и съдържание. Красотата, за мен, стои над функционалността." - Giorgio Cattelan