Разпродажба на налични мебели и осветление във Verrsus и Selamore.
Търсене
Close this search box.
Lago-лого-бял-вят

Предлага се в магазин 

Запознайте се отблизо с продуктите на Lago

Lago-картинка-01

История на бранда "Lago"

Компанията е официално основана през 1976 г. от Джузепе Лаго, но LAGO всъщност датира от края на деветнадесети век и Поликарпо Лаго, занаятчийски производител на мебели, който е работил за благородниците във вили във Венето и в църкви във Венеция. След това децата на Поликарпо разширяват производството, за да включат главни спални и малки серии мебели за антрета.

До осемдесетте години компанията се гордее с селекция от мебели, вариращи от спални до всекидневни. През 2006 г., с четвъртото поколение, тя  направи своя дебют на международния пазар, пренасяйки иновативния си модулен дизайн извън Италия, придружен от нетрадиционната си комуникация и силната склонност към интернет и дигитални канали, които все още приема и до днес.

Идентичност на "Lago"

Цветни, разнообразни, нестандартни – това са част от думите, с които могат да бъдат описани мебелите на Lago. Кухни, спални, стенни композиции, всичко и подчинено на функционален и прагматичен дизайн – стандартни модулни системи, които осигуряват пространство, удобство и не на последно место пъстрота в дома.

Невроятните, живи цветове, правят мебелите на Lago естествен център на дома. Фунционалните решения, които позволяват системите на италианския производителите, са практични, интересни и нетрадиционни.

Без значение дали говорим за кухни, стенни композиции, легла или гардероби – мебелите на Lago са изключителни със своята оригиналност на механизми, здравина и качество на изпълнението и сглобките.

Lago-картинка-02

„Нашият подход към дизайна поставя хората отново в центъра.“ - Daniele Lago