До 06.06 вземете подарък 1/3 от стойността на покупката за Cattelan и Royal Botania.
Търсене
Close this search box.
doimo-cucine-бял-цвят-лого

Предлага се в магазин 

Запознайте се отблизо с кухните на Doimo Cucine 

Doimo-Cucine-картинка-02

История на бранда "Doimo Cucine"

Марката е създадена през 1994 година в Nervesa della Battaglia, малко градче в областта Тревизо в Северна Италия. Doimo Cucine е част от групата Doimo – една от най-големите и значими икономически компании в производството на мебели в Италия. Всички компоненти за кухните на Doimo Cucine се произвеждат и сглобяват в Италия.

С корени от областта Венето – район известен с занаятчийското майсторство при обработката на дървесина и ръчната изработка на мебели, Doimo Cucine взема най-доброто от тези традиции, като внимателно се подбират материалите, изпипва се всеки детайл в стила на добрия италиански вкус.

Идентичност на "Doimo Cucine"

Качество – кухните са трайни защото а от най-високо качество, контролирано на всеки етап от производството – от проектирането до опаковането, от опитни техници.

Новаторство – R&D отдела в Doimo Cucine непрестанно се стреми да развива и да е в крак с най-новите технологии, характеристики и употреби на нови материали. Това позволява да се предлагат решения, специфични модули и аксесоари от най-високо качество, по-добри от предхождащите ги и все така внимателни към околната среда.

Стил – всеки един модел кухни има съвременна душа, но и специфичен характер и стил, защото красотата е в разнообразието от избори. Това е една от причините да работим с дизайнери, творци и индустриални специалисти умеещи да улавят последните тенденции в дизайна и технологиите и да ги превъплъщават в реални проекти.

Doimo-Cucine-картинка-01

„Това е много повече от просто да правиш нещо, ние искаме да го правим добре. За всички нас.”. Това е мисията на Doimo Cucine.