Разпродажба на налични мебели и осветление във Verrsus и Selamore.
Търсене
Close this search box.
Artemide-лого-бял-цвят

Предлага се в магазин 

Водещи продукти на марката Artemide

Artemide-черен-цвят
artemide-снимка-02

История на бранда "Artemide"

Artemide може да се похвали с отлични умения в сферата на лекия дизайн и иновациите, и с продукти, резултат от изследвания и висококачествено производство.
Компанията е разработила много патенти за изобретения и иновативни технологични, механични и опто-електрически решения.

Принос към историята на международния дизайн Artemide има с продукти като Eclisse (1967, дизайн Vico Magistretti), Tolomeo (1989, дизайн Michele De Lucchi и Giancarlo Fassina), Pipe (2004, дизайн Herzog & De Meuron) и IN-EI Collection (2014, дизайн Issey Miyake) – всички показани на наградите Compasso D’oro.

Идентичност на "Artemide"

Лампите Artemide са дизайнерски икони на съвременния дизайн. Те са изложени предимно в музеи за съвременното изкуство и дизайнерски колекции.

Artemide си сътрудничи с най-известните международни дизайнери и активно популяризира семинари с училища по дизайн, за да открива млади таланти.

В стремежа си към иновации, Artemide си партнира за изследвания с най-добрите италиански и международни университети.

artemide-снимка-01

„За да останете конкурентоспособни на пазара е необходим автентичен и качествен проект и справедлива цена. А това е възможно само чрез работа върху производствения процес вътре в компанията. Добрият дизайнер трябва да знае стойността на правенето. Фактът да мислиш за създаването на конкретен продукт и как да го произведеш винаги е стратегически”.

Разпродажба на всички налични мебели и осветление!

Само до 06.07.2024г. можете да се възползвате от отстъпки до 50% за налични продукти.