Разпродажба на налични мебели и осветление във Verrsus и Selamore.
Търсене
Close this search box.
Марка Minotti миноти-дивани- кресла-маси-и-крадински-мебели

Предлага се в магазин 

Запознайте се отблизо с продуктите на Minotti

Марка-Minotti-история-и-характер

История на бранда "Minotti"

Minotti е основана през 50-те години на ХХ век от Алберто Миноти, като малка семейна фирма, но скоро производствените й размери се променят и през 60-те компанията вече се е превърнала в модерно индустриално предприятие.

Следващата стъпка през 70-те и 80-те година, предприета от Ренато и Роберто Миноти е да превърнат фамилията си в национална, а след това и в международна призната търговска марка.

С ясна идея за развитието на компанията, братята Миноти, споделят вижданията за творческите концепции, стиловите характеристики и естетическите линии с Родолфо Дордони, който от този момент ( 1997 година) координира работата по всички нови модели и колекции на компанията.

Идентичност на "Minotti"

Основополагащо за идентичността на Minotti е способността да се изрази концепцията Made in Italy в съвършенството на всеки елемент от мебелите, като съчетава традиция и технология по уникален начин. Занаятчийски опитни ръце, поставят последния детайл по мебели произведени по методи последна дума на технологията, като опитът превръща чувственост и емоция в индустриална точност.

В добавка към това изключително ниво на познание и умение, внимателния подбор на материали разкрива склонността към перфекционизъм във всеки детайл, стремеж към съвършенство, който увлича всички в компанията.

Отличителни черти на стила и мебелите Minotti са неподвластен на времето дизайн, неподражаемо удобство, надеждност и способност да устоят на всякакви модни тенденции.  

През годините компанията е създала специфичен „код на Minotti“, който се е превърнал в постоянна характеристика на всяка колекция, винаги следвайки ключовия принцип на „иновация в духа на приемствеността“.