За нас

Разберете повече за платформа Selamore Design и функцията ни като главен доставчик на италиански мебели за България.

Платформа Selamore Design

Selamore Design е платформа, която създадохме, за да ориентираме клиентите в богатото разнообразие от първокласни италиански марки за домашно обзавеждане и осветление, които предлагаме в магазините Selamore и Verrsus. Екипът се състои от професионалисти – архитекти и интериорни дизайнери, с дългогодишен опит в консултирането и изготвянето на проекти за обзавеждане както на домашни пространства, така и на обществени сгради.

Вече повече от 20 години компанията успешно предлага италиански мебели и осветление от среден и висок клас производители. Ние ще ви помогнем да изберете или поръчате мебели по индивидуален проект сред богатото разнообразие от италиански мебелни марки и фабрики.  

Нашата цел

Специалистите на Selamore Design ще ви консултират за подходящи композиции, тапицерии, облицовки и покрития, които отговарят на вашите представи и на индивидуалните ви предпочитания. Предлагаме доставка и професионален монтаж в която и да е точка на страната.

Нашата цел са доволните клиенти. Успяваме да обслужим внимателно и с разбиране всеки клиент.
Заповядайте в магазини Selamore и Verrsus! Разгледайте елегантно подредените зони с мебели на предлаганите италиански марки. Ние ще ви помогнем да създадете стилен, уютен и удобен дом за вашето семейство.

Локации

Магазини

Магазин