Разпродажба на налични мебели и осветление във Verrsus и Selamore.
Търсене
Close this search box.
Vitra-лого-бял-цвят

Предлага се в магазин 

Запознайте се отблизо с продуктите на Vitra

Мисия на бранда "Vitra"

Мисията на Vitra е да създава новаторски продукти и концепции съвместно със световно известни дизайнери. Всички те се създават и разработват в Швейцария и след това могат да бъдат видени по цял свят в публични проекти, фирмени и корпоративни офиси и частни интериори.

Vitra Home Collection включва мебели, осветителни тела и аксесоари, подходящи за частни интериори, сред които са класически модели на дизайна на 20-ти век като Eames Lounge Chair и Panton Chair, както много други продукти на дизайнери от нашето съвремие.

Ценности и дизайн "Vitra"

Вече повече от 80 години Vitra е семейно предприятие с изградени трайни взаимоотношения с клиенти, служители и дизайнери, с вяра в качествените продукти, в устойчивото развитие и в силата на добрия дизайн.
Дизайнът на Vitra e смесица от стилове – наследство на класически архитекти и дизайнери като Иймс, Вернер Пантон, Жан Пруве, Ногучи, с модерни интерпретации на мебели или серии за офиса от Антонио Читерио, братята Буролек, Барбър Осгърби, Ела Джордериус, Константин Гричич и др.
Всеки един продукт с марката Vitra е вид „манифест“ – изказ на философските разбирания,  прагматичния опит и мечтите на дизайнера да изрази функционалността в нова форма, или да предаде на съществуваща нова функция.

Vitra Campus и Музеят на Vitra са сгради, проектирани от едни от най-добрите световни архитекти. Представените колекции в тях отразяват ключови моменти в дизайна и архитектурата на 20-ти век, вдъхновяват посетителите, хвърлят светлина върху процеса на дизайна и създават атмосфера, която благоприятства иновациите.

Разпродажба на всички налични мебели и осветление!

Само до 06.07.2024г. можете да се възползвате от отстъпки до 50% за налични продукти.