До 30.04 вземете подарък 1/3 от стойността на покупката за Alberta Salotti и Sangiacomo.
Търсене
Close this search box.

Предлага се в магазин 

Baxter-картинка-01

Стремежът на "Baxter"

Италианските мебели с марка Baxter са плод на страстта, която през годините прераства в бизнес план, тясно ориентиран към обработването на един единствен материал – кожата.

Те могат да намерят правилното място във всеки един контекст, като създават търсената атмосфера всеки път. Тези пространства са места с история, която иска да бъде разказана или изразена чрез дизайна, цветовете, материали и предмети.

Идентичност на марката "Baxter"

Кожата е най-значимия материал за историята на компанията. Колекцията от мебели на Baxter отговаря на очакванията и на най-взискателните клиенти, като съчетава изключително високо ниво на ръчна изработка с деликатни артистични елементи и така създава уникални и невъзможни за имитация мебели.

Всяка година към колекцията на марката се прибавят нови проекти, изработени от още по фина и добре обработена кожа проектирани от дизайнери, които дълго време са били част „семейството“ на Baxter – Paola Navone, Piero Russo, Draga Obradovich и Aurel K Basedow. 

Baxter-картинка-02

Всички проектирани мебели и осветителни тела отговарят на слогана на Baxter – „Емоциите не бива да бъдат описвани, те трябва да се изживеят“.