Търсене
Close this search box.

Време за… FLOU

Мебели, които приветстват чрез спонтанния характер на природата, и пресъздават желаната среда за живот, наслада на красота, благополучие и качество.

Представяме ви обзавеждане в домове, които описват колекциите на италианския производител на обзавеждане Flou, като откровено и емоционално улавят ежедневието на хората, които живеят там.

Мебели, които приветстват чрез спонтанния характер на природата, и пресъздават желаната среда за живот, наслада на красота, благополучие и качество.

Време за…ЖИВОТ

Елегантни и стилни обеми, естествени материали, като стъкло и цимент. Модерен дом с мебели и аксесоари от Flou, които го превръщат в нежна, гостоприемна душа.

Дискретен интериор, който оставя достатъчно място за спомени, страсти, живот и бъдещи приключения на тези, които живеят там.

Време за … FLOU | Спалнята

Цветовата гама на тази спалня изразява лекота и естественост с ясна препратка към тоновете на терасата. Двойното легло Layla с меката си табла предлага успокоителна прегръдка, уютно място за пълноценна почивка.

Layla е легло с привлекателни пропорции, но същевременно семпло и ненатрапчиво. Неговата щедра табла е като прегръдка, която те приканва да се сгушиш и отпуснеш.

Таблата на Layla се простира от двете страни на леглото, създавайки пространство и оформяйки идеален фон за нощните шкафчета.

Обзавеждането на спалнята е завършено с нощно шкафче и скрин от колекция Gentleman.

Общите черти са елегантността на линиите,използваните луксозни материали и майсторството на изработката, изразяващи напълно ценностите, присъщи на еталона Made in Italy.

Колекцията Gaudi отдава почит на благородните естествени качества на дървото. Този дизайн е възможен благодарение на уменията на експертите в производството на мебели и в шиенето, които винаги са били запазена марка на Flou.

Градинското кресло Gaudí е елегантно и изтънчено, с мека и удобна седалка, която обхваща извитата рамка от дърво ироко. Предлагат се естествени покрития, оцветени в черно или цвят кафе.

Време за … FLOU | Дневната

Дневна, която е подходящо разположена за любуване и потъване в пейзажа. Fiocco е модулен диван, семпъл и изграден в композиция само с няколко елемента. Диванът Fiocco е проектиран така, че да предложи максимален комфорт и снежна мекота. Излъчва визуална хармония и предлага неустоимо посрещане.

Семпъл диван по отношение на форми и модулност, Fiocco ви кани да се отпуснете и да потънете в мекотата му.

 

Бюфетът Gentleman

Бюфет Gentleman

Gentleman предлага нотка на официална елегантност в хола. Материалите за изработката му като абаност, кожа и мрамор идеално се съченават с оригиналната лампа Arno и нейния абажур от тъкана кожа.

Кафе масички Pierre

Кръгли маси за кафе в четири размера, с плот и основа от метал в покрития от аноден бронз, матово полирано бяло, черно, сиво и оксид.

Извитата основа и разнообразието от височини на масичките, са дизайнерски решения, чиято цел е да им позволи да стоят близо една до друга и до пуфовете от същата колекция, създавайки оригинални и игриви композиции, които винаги са различни.

Заповядайте в магазин Verrsus в София, бул. Симеоновско шосе 120 Е, за да разгледате обзавеждане на престижната марка FLOU.

Всички мебели може да бъдат поръчани и изпълнени според вашите индивидуални изисквания по отношение на размер и композиция, вид и цвят на тапицерия, облицовки и покрития.

Екипът в магазин Verrsus, състоящ се от архитекти и дизайнери с дългогодишен опит, ще ви съдействат във вашия избор с безценни съвети и решения.