Ценова политика

Запознайте се с нашата ценова политика и разберете последователността при ценообразуването.

Ценообразуване

Продуктите, които предлагаме се характеризират с изключително високо качество на изработка и с възможност за индивидуален избор на материали за всеки конкретен модел.

При покупка на наличен артикул от магазини Selamore | Verrsus или при индивидуална поръчка на мебели, се подписва Договор за Продажба, към който като Приложение се оформя документ – Спецификация. В Спецификацията се описват подробно избраните артикули по вид, количество, качество и цена. Цената по Спецификацията се определя в EUR, но може да се плати и в лева по фиксирания курс на БНБ в деня на плащането. При желание на клиента, в

Спецификацията се включва и цена за доставка и монтаж на закупената стока. Цената за доставка и монтаж се определя като отделна позиция в Спецификацията, и се съобразява с конкретното място за доставка и естеството на монтажа, вкл. местонахождението на населеното място, разположението на местодомуването на закупените артикули в рамките на конкретна сграда, особености на достъпа до помещенията за доставка и монтаж и т.н.

Всички въпроси, свързани с предмет, цена и начин на плащане, доставка, предаване и приемане на стоката, права и задължения на страните и т.н., се уреждат в Договора за Продажба, с който всеки клиент се запознава предварително и се подписва двустранно.

Често задавани въпроси

относно ценовата политика

Ето какви са най-често задаваните въпроси на наши клиенти. Ако не намирате отговор на своя въпрос по-долу, молим да се свържете с нас.

В платформа Selamore Design няма цени на показаните продукти, защото ценообразуването на всяка мебел зависи от избраните от клиента композиция (за дивани), размери, вид тапицерия, покрития, облицовки и довършителни елементи. За цена на конкретен продукт, моля изпратете запитване или заповядайте в нашите магазини, където може да разгледате много налични модели, да пробвате диваните, креслата, столовете и леглата, и да изберете тапицерия и финиши за желана от вас мебел.

Цената на конкретен продукт, който разглеждате в сайта се определя от множество параметри на продукта като композиция (за дивани), размери, вид тапицерия, покрития, облицовки и довършителни елементи.

За да ви дадем цена на конкретен продукт, е най-добре да се свържете с консултант дизайнер от магазина чрез запитване през сайта, обаждане по телефона или изпращане на имейл. Заедно с дизайнера ще уточните точно от какво се интересувате. Ще ви бъде изпратена подробна оферта с описание на продукта, цена за поръчка и срок на доставка.

Ако подобен продукт е наличен, ще ви изпратим и неговото описание и цена, и ще ви поканим да го разгледате на място.

Информацията за наличност на страницата ни е актуална и се обновява ежесекундно. Може да проверите дали разполагаме с подобен на разглеждания от вас модел, с какви параметри е, и в кой магазин може да го разгледате. Цената на наличния продукт ще ви бъде предоставена при запитване.

Да, по желание на клиента ще направим доставка и монтаж на закупените мебели до всяка точка в България. Цената за доставка и монтаж се определя като отделна позиция в Спецификацията – документ, който се оформя при покупка или поръчка.

Цената се определя от конкретното място за доставка и естеството на монтажа, вкл. местонахождението на населеното място, разположението на местодомуването на закупените артикули в рамките на конкретна сграда, особености на достъпа до помещенията за доставка и монтаж и т.н. Цената за доставка и монтаж се изчислява и предлага на клиента след уточняване на описаните по-горе параметри.