До 30.04 вземете подарък 1/3 от стойността на покупката за Alberta Salotti и Sangiacomo.
Търсене
Close this search box.

Мястото с най-голямо разнообразие  на качествени италиански мебели.
Предоставяме винаги компетентни съвети и помагаме на нашите клиентите в избора на най-подходящото обзавеждане.

За Selamore Design

Клиенти

SELAMORE DESIGN © 2022 | ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ.

Платформа за италиански мебели и обзавеждане Selamore Design

Нова колекция дивани.


Дизайнер: Olivia Fisher
Стил: Модернистичен
Магазин: VERRSUS
Разгледай
Кафе масичка JIGGER


Дизайн: Rodolfo Dordoni
Основа: Полиран бронзов лакиран алуминий
Стил: Елегантен, от 60-те години
Към продукта

Спалня

Качествени италиански мебели за Вашата спалня.

Магазин Versus

Висококачествени италиански мебели и осветление.

Gordon Guillaumier

Съвременен дизайнер

Наши проекти

Проект с марка Baxter

Мебелите на Baxter могат да намерят правилното место във всеки един контекст, като създават търсената атмосфера всеки път.

Марка Minotti миноти-дивани- кресла-маси-и-крадински-мебели

Minotti - Международно призната
италианска търговска марка производител на премиум мебели.
Запознайте се отблизо с продуктите на тази марка.

Марка-Minotti-история-и-характер

История

Minotti е основана през 50-те години на ХХ век от Алберто Миноти, като малка семейна фирма, но скоро производствените й размери се променят и през 60-те компанията вече се е превърнала в модерно индустриално предприятие.

Следващата стъпка през 70-те и 80-те година, предприета от Ренато и Роберто Миноти е да превърнат фамилията си в национална, а след това и в международна призната търговска марка.

С ясна идея за развитието на компанията, братята Миноти, споделят вижданията за творческите концепции, стиловите характеристики и естетическите линии с Родолфо Дордони, който от този момент ( 1997 година) координира работата по всички нови модели и колекции на компанията.

Идентичност

Основополагащо за идентичността на Minotti е способността да се изрази концепцията Made in Italy в съвършенството на всеки елемент от мебелите, като съчетава традиция и технология по уникален начин. Занаятчийски опитни ръце, поставят последния детайл по мебели произведени по методи последна дума на технологията, като опитът превръща чувственост и емоция в индустриална точност.

В добавка към това изключително ниво на познание и умение, внимателния подбор на материали разкрива склонността към перфекционизъм във всеки детайл, стремеж към съвършенство, който увлича всички в компанията.

Отличителни черти на стила и мебелите Minotti са неподвластен на времето дизайн, неподражаемо удобство, надеждност и способност да устоят на всякакви модни тенденции.  

През годините компанията е създала специфичен „код на Minotti“, който се е превърнал в постоянна характеристика на всяка колекция, винаги следвайки ключовия принцип на „иновация в духа на приемствеността“.