Търсене
Close this search box.

Просторна къща с неподръжаемо усещане за лукс и елегантност

Представяме едноетажна фамилна къща, подредена с подбрани италиански мебели и осветление от престижни марки в магазините Verrsus и Selamore, и с професионалната помощ на нашите дизайнери. Интериорен дизайн арх. Мартин Радев.

Къщата е проектирана върху площ от 1000 кв.м., на едно ниво. Въпреки голямата площ, изборът на обзавеждането следва модерния днес стил “минимализъм”, който не натоварва сетивата и внася усещане за подреденост в дома.

На влизане те посреща просторен хол – антре, в което можеш да приемаш гости без да е необходимо да преминават през други помещения на къщата. За максимално удобство, барът под формата на шкаф за напитки Cambusa на реномираният италиански производител RIVA 1920, е на една ръка разстояние.

Шкаф за напитки Cambusa | RIVA 1920, дизайн Giuliano Cappelletti

Диваните Oliver в бежова кожа, масичките Pierre | FLOU и шкафът Pass-word | MOLTENI&C оформят зоната за разговори и консумация на класни напитки.

За да обслужва и функцията “антре”, в помещението са добавени гардероб на SANGIACOMO, огледало Gentalmen | FLOU и пейка Anton | MOLTENI&C.

Навътре, къщата продължава с втори, интимно подреден хол, подходящ за споделяне от семейството. Помещението отново е просторно, но е деликатно преградено с етажерка Hector | MOLTENI&C, за да продължи към трапезария с кухня.

За хола е избран диван – композиция Connery | MINOTTI и кресло Jacques по дизайн на именития архитект Rodolfo Dordoni, шкаф Boteco и кафе масички Domino Next | MOLTENI&C.

Плотът на централната маса е изработен от мраморна плоча Sahara Noir. Същата мраморна обицовка привлича погледа в отворените обеми и част от горната повърхност на шкафа Boteco, който служи за бар. За да добавят мекота и топлина в помещението, за останалите помощни масички е избран плот от евкалипт.

Атрактивно осветително тяло допълва усещането за уют.

Акценти от интериора в хола.

Шкаф Boteco | Кресло Jacques | MINOTTI * Етажерка Hector | MOLTENI&C

Кухнята на италианската марка DOIMO CUCINE спокойно можем да наречем “бижуто” на този дом. Модел D23, комбинация мат лак с орех, вкопани дръжки и цокъл от черен алуминий. Плотът и гърбът на кухнята са изработени от иновативния материал DEKTON – ултракомпактна и високоефективна повърхност, която предлага безкрайни възможности за външни и вътрешни пространства. Материалът е високо устойчив на надраскване, триене, петна и топлина.

Бар столове Palm | CALLIGARIS

Светлата и просторна трапезария е обзаведена с маса Dragon Wood и столове Musa на първокласната италианска марка CATTELAN. Осветителното тяло, тип полилей – Phoenix, е от същия производител.

Преминаваме към спалния тракт на къщата, който включва две самостоятелни спални, всяка с дрешник и санитарно помещение.

За “зелената” спалня е избрано обзавеждане от реномираната италианска MOLTENI&C. Тапицираното в естествен текстил легло Ribbon е изключително меко и с младежка външност. Интересен детайл е коженият кант, преминаващ по цялата дължина на таблата и леглото.

Леглото Ribbon е дебют на белгийския дизайнер Винсент Ван Дюйсен за Molteni&C, където днес той е творчески директор на марката.

Нощни шкафчета 5050 * Скринове Casper.

Етажерката Pass-word, закачена на стената, е направета с рафт, изработен от фурнирован алуминий и има вградено осветление.

В “бежовата спалня” леглото Gaudi на престижната италианска марка FLOU, е главният герой. Gaudi е дело на дизайнера Matteo Nunziati и е израз на неговата почит към дървото, и към големия творец.

Помощната масичка Vicino | Molteni&C отдясно е много удобна – има два, движещи се по хоризонталата, плота.

Накрая, да надникнем в дрешника към “бежована” спалня, обзаведен от италианската марка SANGIACOMO.

Дрешник Bella Vista | SANGIACOMO

Заповядайте в магазини SELAMORE и VERRSUS!

Нашите професионалисти – дизайнери и архитекти, ще ви помогнат да подредите дом си с обзавеждане, което подходжа на вашия стил на живот и усещане за уют и удобство.

Италианските фабрики предлагат безкрайни възможности за избор на композиции, размери, тапицерии, облицовки и всичко останоло, което ще персонализира интериора.

Доверете се на италианското качество, традиции и красота.