Търсене
Close this search box.

Нови тенденции в дизайна на италианската марка Cattelan Italia

Новата колекция е предназначена да стилизира жилищното пространство, в което да намирате баланс и спокойствие.

Представяме колекция 2022 на Cattelan Italia – смесица от дръзки форми, подсилени с естествени материали с очарователна, естетическа нотка.

Благодарение на собствения творчески замисъл и стил на своите мебели, Cattelan Italia се нарежда сред най-значимите италиански производители на домашно обзавеждане. Отличителна черта на компанията е, че всички компоненти за мебелите се произвеждат в Италия – 100% Made in Italy!

Качествени материали, внимание към детайлите, италиански дизайн и функционалност намират израз в уникалните форми на продуктите на Cattelan Italia. Маси, столове, легла, бюфети, библиотеки, осветление и много аксесоари, с които да допълните обзавеждането и да създадете мечтания уют в дома.

Дизайнът на масата-скулптура Maxim произтича от липсата на захващане между трите венчелистчета, предстваляващи основа на масата, и от материала, от който е направена. Както скулптурата изниква от материала в ръцете на майстора, така и масата Maxim подсказва за вложените усилия и време при оформянето и. Масата е ръчно изработена чрез техника за студено формоване, която не включва използване на енергийни ресурси.

Маса Maxim Argile | Столове Rhonda Wood

Усет, енергия и баланс – колекцията за 2022 г. на Cattelan Italia представя комбинация от меки и извити форми, съчетани с контрастиращи геометрични елементи. Сред новите тенденции за тази година се открояват някои детайли като покрития от органична глина, декорирани кристални и керамични нюанси, които черпят вдъхновение от природата.

Новата колекция е предназначена да стилизира жилищното пространство, в което да намерите баланс и спокойствие. В същото време домът е мястото, къде да се заредите с нова енергия и вдъхновение. Домът е удобно убежище за преоткриване на емоционалното благополучие.

Представяме ви някои от най-успешните продукти от колекция 2022 на Cattelan Italia.

Costes е модерен бюфет, богат на детайли, който в същото време възпроизвежда чиста и минималистична естетика.эИзвитите прозрачни стъклени страни са осеяни с вертикални метални елементи, които придават ритъм на композицията и позволяват бърз поглед към вътрешните стъклени рафтове. Но истинският детайл, който отличава този бюфет, е изисканото стъпало, съставено от два метални елемента, образуващи Y форма, върху което спъпва грациозно бюфета от четирите си страни. Дървените врати са изработени с диагонални ламели, които подчертават атрактивната естествена текстура на дървото.

Бюфет Costes | Огледало Day

За да обзаведете дома си, така че да излъчва спокойствие и баланс, и в същото време да бъде място за непрекъснато обновление, тайната е да изберете плавни форми с вълнуващи декоративни детайли, които деликатно се сливат с дизайна. Модерната стоманена библиотека Fulham, проектирана от Ono Design, обосновава своето предназначение точно на тази естетическа концепция.

Библиотека Fulham

Boulevard е дизайнерска маса за хранене с очарователно семпла външност на пръв поглед. Когато се вгледаме по-внимателно, откриваме богатството от детайли и прецизната изработка.

Маса Boulevard Keramik | Столове Rihanna X

Заповядайте в магазини SELAMORE, за да разгледате обзавеждане от Cattelan Italia и да се вдъхновите от незабравимия стил на италианския производител.