Разпродажба на налични мебели и осветление във Verrsus и Selamore.
Търсене
Close this search box.
Платформа SELAMORE DESIGN

ЛУКСОЗНИ италиански мебели

Изберете най-доброто сред марковите италиански мебели в Selamore Design. При нас ще намерите италиански мебели от два различни магазина – Selamore и Verrsus. Всички интересни и нови предложения на едно място!

Категории

Интересувате се от конкретна категория италиански мебели? Направете своя избор и разгледайте забележителни продукти с които ще отличите своя дом или офис.

Италиански дивани

Италиански спални

Италиански маси

Италиански столове

Италиански кресла

Италиански гардероби

Италиански мебели ЦЕНИ

В сайта на Selamore Design няма цени на показаните продукти, защото ценообразуването на всяка мебел зависи от избраните композиция (за дивани), размери, вид тапицерия, покрития, облицовки и довършителни елементи. За цена на конкретен продукт, молим заповядайте в нашите магазини, където ще Ви обърнем максимално внимание, калкулираме и изготвим индивидуална оферта.

магазин verrsus

Луксозни италиански мебели

В магазин Verrsus, гр. София ще откриете луксозни италиански мебели и осветление. Сътворени от световноизвестни дизайнери, тези продукти са пример за естетика и красота. Тук може да разгледате колекции на висок клас италиански марки като Minotti, Moleni&C | Dada, Baxter, Flou, Cassina, Gervasoni 1882 и др.,

магазини Selamore

Достъпни италиански мебели

Магазините Selamore предлагат голямо разнообразие от качествени италиански мебели и осветление, произведени в най-големите и престижни фабрики в Италия като Calligaris, Natuzzi Italia, Alberta Salotti, Sangiacomo, Cattelan Italia, Lago и други. Тук може да разгледате и поръчате още луксозно градинско обзавеждане на белгийската марка Royal Botania.

Често задавани въпроси

за нашите италиански мебели

Ето какви са най-често задаваните въпроси на наши клиенти. Ако не намирате отговор на своя въпрос по-долу, молим свържете с нас и разговаряйте с наш консултант. 

В платформа SELAMORE DESIGN ще намерите италиански мебели на известни марки в световен мащаб. Всеки магазин работи с мебели на конкретни италиански марки.

Марки на продукти от магазин VERRUS:

Minotti, Molteni&C, Flou, Baxter, Dada, Gervasoni 1882, Riva 1920, Vistosi, Cassina, Artemide, Flos, Vitra, Lualdi, Kettal

Марки на продукти от магазини Selamore:

Natuzzi Italia, Calligaris, Alberta Salotti, Cattelan Italia, Sangiacomo, Lago, Royal Botania, DomoCucine, Connubia

 

Повечето продукти които предлагаме имаме налични в наш магазин, но често се случва тези наличности да бъдат изчерпани. Когато това се случи правим поръчка към производителя (на конкретната марка) спрямо изискванията за тапицерия, размери и други спецификации на клиента. Производителя ни дава срок за изработка и доставка за които информираме клиента.

Платформата Selamore Design обобщава два отделни магазина – магазин Verrsus и Selamore.

Разликата между тях е в типа италиански мебели (марки) които се предлагат. В магазин Verrsus предлагаме луксозни италиански мебели и марките с които работи магазина са от най-високо естетическо ниво в средите на интериорния дизайн. При магазин Selamore предлаганите италиански мебели също са на знаменити италиански дизайнери и марки, но са по-достъпни. 

Цената на конкретен продукт, който разглеждате в сайта се определя от множество параметри на продукта като композиция (за дивани), размери, вид тапицерия, покрития, облицовки и довършителни елементи.

За да ви дадем цена на конкретен продукт, е най-добре да се свържете с консултант дизайнер от магазина чрез запитване през сайта, обаждане по телефона или изпращане на имейл.

Заедно с дизайнера ще уточните точно от какво се интересувате. Ще ви бъде изпратена подробна оферта с описание на продукта, цена за поръчка и срок на доставка.

Ако подобен продукт е наличен, ще ви изпратим и неговото описание и цена, и ще ви поканим да го разгледате на място.

На разположение са екип от консултанти с години опит в интериорния дизайн и стаж при нас. Можете да се свържете с нас по телефона или на място в някой от нашите магазини:

Магазини Selamore:

  • гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ 120 | Тел. за връзка: +359 88 951 0453
  • гр. Варна, ул. Никола Вапцаров 5, гр. Варна | Тел. за връзка: 052 599 577

 

Магазин Verrsus:

  • гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ 120 | Тел. за връзка: +359 88 866 4442

Разпродажба на всички налични мебели и осветление!

Само до 06.07.2024г. можете да се възползвате от отстъпки до 50% за налични продукти.