Търсене
Close this search box.

Промени изцяло атмосферата във всекидневната с модерните дивани на Alberta Salotti

Диванът, който ще избереш, е наистина това, което кара всекидневната да се чувства добре като „всекидневна“.

FLYNN | ALBERTA SALOTTI

 

Всекидневната: най-обитаваното място в дома, което ден след ден се превръща в скучно пространство с ежедневния си интериор. Сякаш постоянно има нужда от още нещо в хола, с което уж да дооформим перфектната обстановка. Обстановка, която е едновременно уютна, съвременна, стилна и модерна. Наистина, необходими са доста различни мебели, за да превърнеш всекидневната в идеалното място за всеки член от семейство.

Диванът, който ще избереш, е наистина това, което кара всекидневната да се чувства добре като „всекидневна“. Той може да промени целия облик на тази част от дома. Ако искаш да преобразиш модерния си интериор в хола, помисли върху избор на един от тези модерни дивани като важна част от хола.

LAGUNA | ALBERTA SALOTTI

 

Модерен диван с неутрален тон ще хармонизира интериора без много усилия

Въпреки че този диван е модерен и ефектен, той е вечната мебел. Ако търсите диван с неостаряващ, съвременен дизайн и отлично качество, изберете такъв, който се предлага в неутрален тон като този сив цвят.

BELMONDO | ALBERTA SALOTTI

 

Модерен дизайн със смел цвят ще фокусира върху себе си цялото пространство на всекидневната

Един модерен диван може да бъде всичко, от които се нуждаеш, когато искаш да преобразиш хола си. Вместо да добавяш различни дивани или кресла, обмисли избора на един модерен диван, който да съответства цветово на интериор.

ALCAZAR | ALBERTA SALOTTI

 

Нетрадиционен начин за използване на пространството в хола чрез голяма модулна композиция

Големите дивани се превърнаха в тенденция в интериорния дизайн, която не показва признаци на отмиране в скоро време. Най-значим ефект от присъствието на голям модулен диван е позиционирането само на една голяма мебел, която да запълните цялата стая. Тази голяма композиция ще предизвика коментари за огромното простраство в хола, обзаведено по модерен и нетрадиционен начин.

FREEDOM | ALBERTA SALOTTI

 

Поставяйки го далеч от стената, модерният диван ще се превърне във фокусна точка на твоята дневна

Модерно и нестандартно не означава неудобно и тези дивани го демонстрират. Те обвързват с естетичност модерния и елегантен стил и едновременно с това притежават комфорта, с който са известни традиционните дивани.

TOGO | ALBERTA SALOTTI

 

Да имаш диван с контейнер за съхранение е отличен начин да извлечеш повече от мебелите, които имаш.

Една чудесна характеристика на този модерен диван е наличието на място за съхранение в дивана. Така имаш не само страхотна зона за сядане, но и място за съхранение там, където имаш нужда. Ако пространството е малко, модерен диван като този би бил идеален.

CONRAD | ALBERTA SALOTTI

 

Може да добавиш фотьойли и канапета за сядане, ако е необходимо.

Откажи се от идеята да имаш голям диван, на който да се настанят няколко души. И помисли за малък диван, кресла или фотьойли. По този начин ще увеличиш максимално пространството на всеки хол, ще имаш съвременен интериор и концепция за отворено пространство.

FEENIX | ALBERTA SALOTTI 

 

Създай си душевен комфорт с този елегантен дизайн 

Красотата на този диван е и в способността му да съчетава традиционните характеристики на големия диван с модерната концепция на разтегателен диван. Цялостният му външен вид е много модерен, но и елегантен, и привлича вниманието. Съвременен диван като този може да върви добре във всяка стая и с всякакъв интериор.

BELLAVITA | ALBERTA SALOTTI

 

Модерен дизайн със смел цвят ще обедини пространство във всекидневната

Всеки интериорен дизайнер ще изкаже мнението, че е от значение добавянето на цвят в дневната. Това прави стаята да изглежда по-голяма и и придава своя индивидуалност. Ако наистина искаш да добавиш цвят в хола си, помисли дали да имаш модерен диван като този. Този диван е не само със смел цвят, но е и проектиран по уникален начин, така че да модернизира пространството в хола.

Модернизирането на пространството на всекидневна всъщност не е трудно. Дори може да бъде доста лесно, когато добавиш един от тези съвременни дивани към семейна ви стая.

Кой от тях е твоят фаворит? Свържи се с дизайнерите от Selamore или ела направо в магазин Selamore в София или Варна, за да разгледаш наличните модели.