Разпродажба на налични мебели и осветление във Verrsus и Selamore.
Търсене
Close this search box.

Колекцията 2023 на Minotti - баланс между класика и съвременност

Хармоничният диалог между различни места и култури, отличната приемственост между закрито и открито, идеалното сливане на дизайн с архитектура чрез форми, материали и цветове, от изток на запад, от света на домашното обзавеждане до обзавеждането на висок клас места за събития и яхти, колекциите на Minotti определят пространствата със стила и елегантността, които винаги са отличавали луксозната италианска марка.

Колекция 2023 се оформя в годината, в която компанията празнува своята 75-та годишнина, затвърждавайки усещането за дългото пътуване на семейния бизнес. С течение на времето Minotti създаде естествена приемственост на стила, обзавеждайки с елегантност разнообразни жилищни пространства.

В разнообразие от форми, цветове и дизайни, освободени от стандарти и насочени да отговорят на непрекъснато променящия се характер на съвременния начин на живот, колекцията 2023 превеждайки на един език визиите на дизайнери от цял свят. Те включват Marcio Kogan / студио mk27, Nendo, GamFratesi, Inoda+Sveje и Gordon Guillaumier, всички работещи под творческото арт ръководство на Rodolfo Dordoni заедно със семейство Minotti и преоткривайки ценни знания за тапицерията от миналото, но винаги с поглед върху технологичните иновации.

Модулна система дивани Dylan

Новата модулна система дивани Dylan, проектирана от Родолфо Дордони, се предлага в три варианта, които отразяват различни варианти за изживяване на домашни пространства и частни помещения за гости. Въздушната основа на Dylan и Dylan Small побира вдъхновените от модата шевове на възглавниците, общата нишка на целия проект, което прави тази система вечна класика, макар и с безпрецедентна и съвременна модулност.

Същата производствена конструкция характеризира и Dylan Low, версията, отличаваща се със своята по-класическа и традиционна индивидуалност.

Dylan Low се отличава със способността да оказва непосредствено и силно въздействие.

Новата линия дивани Raphael, проектирана от италианско-датското дуо GamFratesi, е замислена като модулна система – самостоятелни елементи с щедри пропорции и криволичещи линии, способни да се превърнат в главни герои на пространството, създавайки изцяло нов начин за тълкуване на жилищното пространство.

За разлика то Raphael, новият проект Superblocks на Marcio Kogan / студио mk27 е изграден като истинска архитектура – семейство от шкафове със строг външен вид, характерен за дизайнерския подход на бразилското студио, и украсен от богатството на своите детайли и покрития.

Изискани конструктивни детайли характеризират новите дизайни на японското студио Nendo. Вдъхновени от оригиналния емблематичен дизайн на Torii, новото семейство седалки Torii Bold запазва морфологията на облегалката, като същевременно представя по-солидна и компактна естетика, а линията Torii Nest Outdoor разширява с предложението си за обзавеждане на гъвкави открити пространства.

Ориенталски влияния, смекчени от скандинавската строгост, оживяват новото въртящо се кресло Sendai Cord Outdoor, резултат от дизайнерската работа на Inoda+Sveje

Едновременно успокояваща и изненадваща, колекцията 2023 изразява богатия опит на марката в проектирането на вътрешна и външна среда, където класически и съвременни, органични и строги линии, мекота и текстура, се съчетават хармонично.
Разгледай Minotti в магазин Verrsus – Съвършеният Италиански Интериор!

Разпродажба на всички налични мебели и осветление!

Само до 06.07.2024г. можете да се възползвате от отстъпки до 50% за налични продукти.