Магазините ни няма да работят на 02.03 и на 04.03.2024
Търсене
Close this search box.

Един летен ден във вилата Baxter край брега на езерото Комо

Лято. Плавайки на лодка, може да се насладите на красотата на езерото Комо и околния пейзаж. Вървейки по пътеки край бреговете на езерото, се потапяме в очарованието на едно от най-красивите езера в Италия и зелените хълмове, които го обграждат.

До бреговете на езерото има вили, които живеят във френетичния ежедневен ритъм на хората. Сред тях е великолепната къща Baxter, на брега на езерото, готова да ни посрещне и да ни потопи в спокойствие.

Изживейте един ден в къщата на Baxter, край брега на езерото Комо, през очите на Менг Мао…

Утрин

За да преоткрием чудесата на живота, добре е да започнем да ценим онези малки моменти, които често пренебрегваме. Водата, която остава в чашата, завесите, които пропускат слънцето да проникне, свежият аромат на чаршафите, отворената книга… Заобиколени от предметите, на които се наслаждаваме в ежедневието си, всеки миг се превръща в прегръдка, доставяща спокойствие и комфорт. Домът за мен е безопасната среда, която ме посреща с тишина и ме зарежда с енергия.

Ранен следобед

Направих списък с приятни дейности, които да правя у дома през тихите летни следобеди, като поливане на зелените растения в стаите, запалване на свещите, за да се изпълни въздуха с парфюм, или излежаване на дивана, за да се посъбера слънчеви лъчи. Изгубено време? Съвсем не. Именно в тези малки и безгрижни дейности идеалният живот се допълва с безкрайни удоволствия и мечти.

Късен следобед

Често се чувстваме така, сякаш светът е необятен и пълен с предизвикателства. В забързания живот е лесно постепенно да загубим визията и страстта си. Домът е мястото, където можем да забавим темпото, да затворим очи и да се потопим в спокойствие между вдишванията. Безбройните притеснения се разтварят като фрагменти, което ни позволява да пренастроим вътрешното си аз и да започнем отначало.

Вечер

Лятото ни дава толкова много прекрасни спомени, но нищо не е по-ценно от моментите, прекарани с най-близките хора. Поканете приятели в дома си, за да споделите добра храна и вино, слушайки последните им приключения. Благодарение на общуването ние разтваряме самотата и чувстваме топлина и щастие, като по този начин изграждаме дълбоко разбиране на истинското значение на щастието.

Обзавеждане на луксозната италианска марка Baxter може да разгледате и поръчате в магазин VERRSUS – Съвършеният Италиански Интериор, София – бул. Симеоновско шосе 120 Е.