До 30.04 вземете подарък 1/3 от стойността на покупката за Alberta Salotti и Sangiacomo.
Търсене
Close this search box.

Италиански мебели Alberta Salotti и Sangiacomo с ПОДАРЪК!

Alberta Salotti: Диван Flynn | Масички Flynn | Кресло Sweet Jane

От 3-ти април до 30-ти април, при покупка на продукти от марките Alberta Salotti или Sangiacomo, получавате подарък – още мебели за 1/3 от стойността на покупката.

В магазини Selamore разполагаме с голямо разнообразие от налични модели дивани, кресла, кафе масички, трапезарни маси и столове, спални и нощни шкафчета. Може да поръчате избрания от вас модел, съобразен с желаните размери, композиция, тапицерия и довършителни облицовки.

Колекциите дивани, кресла и кафе масички на Alberta Salotti пресъздават разнообразни композиции за съвременния начин на живот с идеята за лукс и удобство в очарователна, изискана и гостоприемна атмосфера.
Неизменна част от всеки хол безспорно е диванът. Колкото по-голям и удобен е той, толкова по-уютни са утрините в почивните дни, когато се сгушваме на него с чаша кафе.

Alberta Salotti: Диван Diamante | Кресло Emma | Масички Rodeo

Сред огромното предлагане на решения за обзавеждане на спални, продуктите на италианската марка Sangiacomo се отличават с това, че са посветени на тези, които ще живеят сред тях.

Легло ArielСкрин и нощно шкафче Status

Леглата на италианската марка Sangiacomo привличат с модерната си визия в класически формат. Компаниятапредлага  се разнообразие от модели – тапицирани с красиви кожи, имитация на кожа и дамаски, или нетапицирани, както и с опции за съхранение на вещи.

Дизайн, качество на изработката и разумна цена, това са основните предимства на гардеробните системи, мебелите за дневна и спалня на марка Sangiacomo. Елегантните гардероби и дрешници Sangiacomo с изчистени линии, с плъзгащи се или окачени врати, с разнообразие от покрития и облицовки като стъкло, лак гланц или мат, фурнир, ламинат и много други, ще отговорят на изискванията и на най-взискателните клиенти.

Гардероб Treatment | Масички Lotus

Заповядайте в магазини Selamore в София и Варна, за да разгледате обзавеждане на италианските марки Alberta Salotti и Sangiacomo.
Възползвайте се от кампанията на Selamore в периода 03 април – 30 април – подарък за 1/3 от стойността на покупката на италиански мебели Alberta Salotti и Sangiacomo.

Красотата и вдъхновението на италианския дизайн са съвсем близо до вас!