Търсене
Close this search box.

ПРОСТОРНА КЪЩА С НЕПОДРАЖАЕМО УСЕЩАНЕ ЗА ЛУКС И ЕЛЕГАНТНОСТ

Представяме едноетажна фамилна къща, подредена по идея на арх. Мартин Радев, с подбрани луксозни италиански мебели и осветление от престижни марки, предлагани в магазините Verrsus и Selamore, и с професионалното съдействие на дизайнерския екип на магазините.
Къщата е проектирана върху площ от 1000 кв.м., на едно ниво. Въпреки голямата площ, изборът на обзавеждането следва модерния днес стил “минимализъм”, който разтоварва сетивата и внася усещане за подреденост в дома.

01_Antre_ Oliver_Pierre_Password01_Antre_ Oliver_Pierre_Password

Вестибюл

Просторен хол - антре, в което можеш да приемаш гости без да е необходимо да преминават през други помещения на къщата.
02_Antre_Oliver02_Antre_Oliver

Вестибюл

Дивани Oliver в бежова кожа, масички Pierre | FLOU и шкаф Pass-word | MOLTENI&C оформят зоната за разговори и консумация на класни напитки.
03_Cambusa Riva192003_Cambusa Riva1920

Вестибюл

За максимално удобство, барът под формата на шкаф за напитки Cambusa на реномираният италиански производител RIVA 1920, е на една ръка разстояние.
04_Password Molteni04_Password Molteni

Вестибюл

Шкаф Pass-word | MOLTENI&C
05_Sangiacomo_Gentalman mirror_Anton peika05_Sangiacomo_Gentalman mirror_Anton peika

Вестибюл

За да обслужва и функцията "антре", в помещението са добавени гардероб на SANGIACOMO, огледало Gentalmen | FLOU и пейка Anton | MOLTENI&C.
06_Hector Molteni_Connery Minotti06_Hector Molteni_Connery Minotti

Дневна

Навътре, къщата продължава с втори, интимно подреден хол, подходящ за споделяне от семейството.
11_Hall11_Hall

Дневна

Помещението отново е просторно, но е деликатно преградено с етажерка Hector | MOLTENI&C, за да продължи към трапезария с кухня.
12_Hall12_Hall

Дневна

За хола е избран диван - композиция Connery | MINOTTI и кресло Jacques по дизайн на именития архитект Rodolfo Dordoni, шкаф Boteco и кафе масички Domino Next | MOLTENI&C.
11_Hall11_Hall

Дневна

Плотът на централната маса е изработен от мраморна плоча Sahara Noir. Същата мраморна обицовка привлича погледа в отворените обеми и част от горната повърхност на шкафа Boteco, който служи за бар. За да добавят мекота и топлина в помещението, за останалите помощни масички е избран плот от евкалипт.
13_Hall13_Hall

Дневна

Атрактивно осветително тяло допълва усещането за уют.
16_Doimo Cuccine16_Doimo Cuccine

Кухня

Кухнята на италианската марка DOIMO CUCINE спокойно можем да наречем "бижуто" на този дом. Модел D23, комбинация мат лак с орех, вкопани дръжки и цокъл от черен алуминий.
16_1_Doimo Cuccine16_1_Doimo Cuccine

Кухня

Плотът и гърбът на кухнята са изработени от иновативния материал DEKTON - ултракомпактна и високоефективна повърхност, която предлага безкрайни възможности за външни и вътрешни пространства. Материалът е високо устойчив на надраскване, триене, петна и топлина.
17_Dinning room17_Dinning room

Кухня и трапезария

Светлата и просторна трапезария е обзаведена с маса Dragon Wood и столове Musa на първокласната италианска марка CATTELAN Italia.
18_Dragon Wood table_Musa chair_Cattelan18_Dragon Wood table_Musa chair_Cattelan
Трапезария
Маса Dragon Wood и столове Musa на първокласната италианска марка CATTELAN Italia. Осветителното тяло, тип полилей - Phoenix, е от същия производител.
20_Ribbon bed Molteni_Casper sideboard20_Ribbon bed Molteni_Casper sideboard
Спалня 1
За "зелената" спалня е избрано обзавеждане от реномираната италианска MOLTENI&C. Тапицираното в естествен текстил легло Ribbon е изключително меко и с младежка външност. Интересен детайл е коженият кант, преминаващ по цялата дължина на таблата и леглото. Леглото Ribbon е дебют на белгийския дизайнер Винсент Ван Дюйсен за Molteni&C, където днес той е творчески директор на марката.
21_5050 nightstands_Password_Molteni21_5050 nightstands_Password_Molteni
Спалня 1
Етажерката Pass-word, закачена на стената, е направета с рафт, изработен от фурнирован алуминий и има вградено осветление.
22_Gaudi Flou_Viccino table Molteni22_Gaudi Flou_Viccino table Molteni
Спалня 2
В "бежовата спалня" леглото Gaudi на престижната италианска марка FLOU, е главният герой. Gaudi е дело на дизайнера Matteo Nunziati и е израз на неговата почит към дървото, и към големия творец.
25_Viccino Moteni_Gaudi bed25_Viccino Moteni_Gaudi bed
Спалня 2
Помощната масичка Vicino | Molteni&C отдясно е много удобна - има два, движещи се по хоризонталата, плота.
28_Bella Vista walk-in_Sangiacomo28_Bella Vista walk-in_Sangiacomo
Дрешник
Накрая, да надникнем в дрешника към "бежована" спалня, обзаведен от италианската марка SANGIACOMO.

Сподели чрез

Facebook
Имейл
Принтирай

Още наши проекти