ОТВАРЯМЕ СКОРО

Магазин

natuzzi italia

Луксозни италиански мебели

NATUZZI ITALIA

Natuzzi Italia е най-известният италиански производител на мебели в света с дългогодишни традиции и майсторство в работата с кожа. Компанията проектира и изработна дивани, кресла, столове, маси, легла и мебели за съхранение, с основната мисия да създава хармония в интериора. Марката Natuzzi Italia е световен лидер в производството на кожени дивани и най-големият италиански производител на мебели.

В най-новият ни магазин за луксозни италиански мебели NATUZZI ITALIA ще откриете много налични мебели и безкрайни възможности да изразите своята индивидуалност, като подредите дома си с мебели, които ще ви радват, впечатляват и вдъхновяват ден след ден.

От майсторски изработени дивани, кресла и фотьойли до изтънчени трапезарии и стилни спални, колекцията на Natuzzi Italia отразява безкрайно красивия италиански дизайн и качество Made in Italy. Всеки един предмет е внимателно избран, за да предложи несравнимо качество, издръжливост и естетика. Внимателно подбраните дизайни и нюансите на италианския стил се сливат заедно, за да създадат атрактивно пространство, което привлича сетивата и ви кани да го изследвате.

Нашите професионални мебелни консултанти и интериорни дизайнери ще ви насочат към най-подходящия избор според вашите нужди и вкус. Независимо дали търсите луксозно обзавеждане за дома или желаете да обновите бизнес пространство, ние сме тук, за да ви помогнем да създадете атмосфера, която отразява вашата индивидуалност и стил.
Посетете ни и се потопете в изтънчения свят на италианските мебели. Нека вашето пространство излъчва уникален дух и елегантност! Очакваме ви с нетърпение!

Предлагани марки в магазин NATUZZI ITALIA

Свържете се с нас!

Изпратете запитване за обзавеждане, от което се интересувате или вижте къде се намира магазин NATUZZI ITALIA и заповядайте на място в гр. София.

Ще получите подробно описание и оферта за посочените мебели, а в магазините може да разгледате наличните такива и да поръчате обзавеждане по индивидуални изисквания.