Разпродажба на налични мебели и осветление във Verrsus и Selamore.
Търсене
Close this search box.

Колекция BITTA от KETTAL

Топла, удобна колекция, която се отличава със собствен стил.

Една магнетична колекция на дизаинера Родолфо Дордони за Kettal

„Целта ми беше да създам гъста оплетка, която пропуска въздуха, напомняща на оплетката на въжетата, използвани за акостиране на лодки (оттук и името Bitta, което означава „швартиране“ на италиански), което прави мебелите да изглеждат леки, но в същото време те носят усещането точно на уютни гнезда в естествени цветове, в които да се отпуснете и да релаксирате.” казва Родолфо Дордони за своята творба.

Bitta се характеризира с комбинация от алуминиеви рамки, седалки от плетен полиестер и удобни възглавници, тиково дърво и камък за плотовете на масата.

Със своя нежен, заоблен дизайн с размери и пропорции, подходящи за малки пространства и благодарение на своята лекота и дизайн, той е идеален за обществени и жилищни помещения, с възглавници за седалка и облегалка за по-голям ергономичен комфорт.

Колекция Bitta на Kettal включва шест различни стила на мебел, вариращи от стол за един до триместен диван, предлаган с различни опции за тапицерия. Предлагат се и модулни компоненти без подлакътници, което им позволява да бъдат комбинирани, за да се създадат различни композиции, подходящи за нуждите на всеки.

Насладете се на най-доброто изживяване на открито с дивана Grand Bitta от Rodolfo Dordoni. Отпуснете се в спокойната и слънчева среда на тучна градина, заобиколена от красотата на природата. Още за продуктите вижте тук https://selamoredesign.com/marka-kettal/

Разпродажба на всички налични мебели и осветление!

Само до 06.07.2024г. можете да се възползвате от отстъпки до 50% за налични продукти.