До 06.06 вземете подарък 1/3 от стойността на покупката за Cattelan и Royal Botania.
Търсене
Close this search box.

Италиански Трапезни Шкафове

Selamore представя шкафове с изключителна надеждност и естетична красота. Нашият асортимент от италиански шкафове се отличава по дизайн и стил, вдъхновени от последните тенденции в естетиката и обогатени със съвременни функционалности, като в същото време се запазва традиционното ниво на качество.

Луксозни трапезни шкафове от Италия

С широката гама от луксозни трапезни шкафове на Selamore, ще откриете комфорт във всяка кухня. Италианската селекция от луксозни трапезарни шкафове, предлагана от Selamore, достига нови върхове на дизайн и вдъхновение.

Италиански трапезни шкафове за всяка трапезария

В Selamore предлагаме най-стилните и модерни кухненски шкафове, произведени в Италия. Със своите оригинални форми и множество варианти, италианските ни шкафове стават една забележима част от всеки дом.

Последни публикации от нашия блог

Новини

Един летен ден във вилата Baxter край брега на езерото Комо

До бреговете на езерото Комо има вили, които живеят във френетичния ежедневен ритъм на хората. Сред тях е великолепната къща Baxter, на брега на езерото, готова да ни посрещне и да ни потопи в спокойствие.Изживейте един ден в къщата на Baxter, край брега на езерото Комо, през очите на Менг Мао…

Прочетете повече »