Търсене
Close this search box.

Италиански Трапезни Маси

Италианските трапезни маси на Selamore и Verrsus, проектирани от лидери в индустрията, могат да бъдат една незаменима част от вашия дом. Със своят изящен дизайн, те превръщат мебелите във всеки дом в неописуема за човешкото око наслада.

Луксозни трапезни маси от Италия

С широката гама от луксозни трапезни маси на Selamore, ще откриете комфорта на функционалната трапезария.. Селекцията от кръгли, стъклени и модерни трапезни маси, предлагана от Selamore, предоставя качество и комфорт във всеки дом.

Италиански трапезни маси

В Selamore предлагаме най-изтънчените и модерни трапезни маси, произведени в Италия. Със своите елегантни форми и множество вариации, италианските ни трапезни масички могат да бъдат открити в различни цветове, форми и размери по ваш вкус.

Последни публикации от нашия блог

Новини

Един летен ден във вилата Baxter край брега на езерото Комо

До бреговете на езерото Комо има вили, които живеят във френетичния ежедневен ритъм на хората. Сред тях е великолепната къща Baxter, на брега на езерото, готова да ни посрещне и да ни потопи в спокойствие.Изживейте един ден в къщата на Baxter, край брега на езерото Комо, през очите на Менг Мао…

Прочетете повече »