До 30.04 вземете подарък 1/3 от стойността на покупката за Alberta Salotti и Sangiacomo.
Търсене
Close this search box.

Италиански огледала

Италианските огледала на Selamore са подходящото попълнение към всеки дом. Стенните огледала притежават модерен дизайн и практичност, чрез заоблените си или правоъгълни форми. Предлаганите от нас гледала не само раздвижват интериора, но и украсяват визуалното пространство с релефните си елементи и декорации.

Луксозни италиански огледала 

Независимо от стила на вашия дом, нашите луксозни огледала, произведени в Италия, предлагат множество стилови варианти за всеки вид и вкус. Модерните ни решения за декориране на вашия дом, могат да бъдат намерени в най-различни форми, размери и цветове.

Италиански огледала за всеки дом

Традиционните ни решения за огледала изработени в Италия се различават по форми и възможности за окачване в различни позиции. Те са подходящи за всяка стая в дома, като допълват интериора със своята красота и декорация.

Последни публикации от нашия блог

Новини

Един летен ден във вилата Baxter край брега на езерото Комо

До бреговете на езерото Комо има вили, които живеят във френетичния ежедневен ритъм на хората. Сред тях е великолепната къща Baxter, на брега на езерото, готова да ни посрещне и да ни потопи в спокойствие.Изживейте един ден в къщата на Baxter, край брега на езерото Комо, през очите на Менг Мао…

Прочетете повече »