До 06.06 вземете подарък 1/3 от стойността на покупката за Cattelan и Royal Botania.
Търсене
Close this search box.

Италиански кресла и фотьойли

В магазини Selamore и Verrsus предлагаме подбрани модели италиански кресла и фотьойли на престижни марки и производители в средния и висок клас италиански мебели. Неподвластен на времето италиански дизайн, висококочествени материали, майсторско изработка и внимание към детайла. Разнообразие от налични кресла и фотьойли в кожа или дамаска.Възможност за индивидуална поръчка, съобразена с изискванията на клиента.

Луксозни кресла и фотьойли от Италия

С широката гама от луксозни италиански кресла на Selamore, ще откриете комфорт и удобство за Вашия дом. Италианската мека мебел, предлагана от Selamore, предоставя качество, функционалност и чувство, което ще преобрази жилището Ви в мечтаното кътче за уют и спокойствие.

Италианска мека мебел с множество избори

В Selamore предлагаме най-стилните и модерни мебели, произведени в Италия. Със своите оригинални форми и множество вариации, нашите италиански модулни системи притежават качествата да станат забележима част от всеки дом. 

Последни публикации от нашия блог

Новини

Един летен ден във вилата Baxter край брега на езерото Комо

До бреговете на езерото Комо има вили, които живеят във френетичния ежедневен ритъм на хората. Сред тях е великолепната къща Baxter, на брега на езерото, готова да ни посрещне и да ни потопи в спокойствие.Изживейте един ден в къщата на Baxter, край брега на езерото Комо, през очите на Менг Мао…

Прочетете повече »