Разпродажба на налични мебели и осветление във Verrsus и Selamore.
Търсене
Close this search box.

Италиански килими

Италианските килими на Selamore предлагат луксозни решения, приети като допълнение в интериора за всеки дом. Те са подходящ завършек към интериорния дизайн на дома и украсяващ елемент за всяка стая, чрез невероятните си форми и извивки.

Луксозни италиански килими

Независимо от стила на вашия дом, нашите луксозни килими, изработени от висококачествени материали и изтънчени форми. Широката гама от предложения на Selamore представя модерни решения, с класически и изтънчени дизайни, подходящи за всяка стая от дома.

Италиански килими за всеки дом

Традиционните ни решения за килими изработени в Италия съчетават обикновения и модерен дизайн, като се превръщат в обект на на съзерцания, чрез тяхната красота и оригиналност. Със своите деликатни нюанси и ярки цветове, нашите предложения за модерни килими са перфектен завършек за всяка стая и кътче от вашия дом.

Последни публикации от нашия блог

Новини

Един летен ден във вилата Baxter край брега на езерото Комо

До бреговете на езерото Комо има вили, които живеят във френетичния ежедневен ритъм на хората. Сред тях е великолепната къща Baxter, на брега на езерото, готова да ни посрещне и да ни потопи в спокойствие.Изживейте един ден в къщата на Baxter, край брега на езерото Комо, през очите на Менг Мао…

Прочетете повече »

Разпродажба на всички налични мебели и осветление!

Само до 06.07.2024г. можете да се възползвате от отстъпки до 50% за налични продукти.