До 30.04 вземете подарък 1/3 от стойността на покупката за Alberta Salotti и Sangiacomo.
Търсене
Close this search box.

Италиански кафе масички

Едни от най-красивите допълнения в интериора на всеки дом са италианските масички за кафе предлагани от Selamore и Verrsus. С високото си качество на изработка и фини форми, италианските кафе масички придават индивидуална красота в модерния, съвременния и класическия стил. 

Луксозни Кафе Масички от Италия

С широката гама от луксозни кафе масички на Selamore, ще откриете комфорт във всяка стая от Вашия дом. Италианската селекция от кафе масички, предлагана от Selamore, предоставя качество, функционалност и чувство, преобразяващо всяка стая в място за отдих.

 

Италиански маси за мека мебел

В Selamore предлагаме най-стилните и модерни масички за кафе, произведени в Италия. Със своите оригинални форми и множество варианти, италианските ни спомагателни масички стават една забележима част от всеки дом.

Последни публикации от нашия блог

Новини

Един летен ден във вилата Baxter край брега на езерото Комо

До бреговете на езерото Комо има вили, които живеят във френетичния ежедневен ритъм на хората. Сред тях е великолепната къща Baxter, на брега на езерото, готова да ни посрещне и да ни потопи в спокойствие.Изживейте един ден в къщата на Baxter, край брега на езерото Комо, през очите на Менг Мао…

Прочетете повече »