Търсене
Close this search box.

Диванът Timeless от Natuzzi Italia улавя цъфтежа на едно цвете и запазва този момент завинаги.

Италиански дизайн от Пулия!
Natuzzi Italia е италианска марка, известна със своето изискано и модерно визуално излъчване. Диваните, креслата, кафе масичките, както и всички продукти на марката са дело на знаменити съвременни архитекти и дизайнери, и са вдъхновени от италианската естетика, елегантност и изтънченост.

Топъл и привлекателен, с меки, дълбоки седалки, диванът Timeless подсилва визуалния комфорт и идеята за бавен средиземноморски живот. Красотата на природата в Пулия и удоволствието от съзерцанието и, винаги са били безпогрешни елементи на стила Natuzzi Italia.

Модулите с органичен дизайн са визуално привлекателни и да могат да бъдат поставени и в центъра на стаята.‎ По този начин се създават възможности за безброй конфигурации, адаптиращи се към най-разнообразните пространства и нужди.

Голямата гъвкавост е изразена и чрез различни дизайнерски елементи, които в същото време позволяват висока степен на персонализация.‎

Предлаган в кожа или текстил, Timeless се счита за „мигновена класика“, специално създаден проект, който съчетава класически и съвременни вибрации. Моделът символизира идеята за хармония, характерна за стила и изследванията на марката Natuzzi Italia.‎

С еклектичен и интуитивен външен вид, дизайнерката Лоренца Боцоли пресъздава разцъфването на едно цвете чрез своя модел – дивана Timeless. Заобленият и елегантно асиметричен дизайн се представя като образ на свобода и прераждане, уловен от дизайнера и изваден от хода на времето.

Лоренца Боцоли превежда концепцията за хармония в елегантни, леки форми, като крилете на пеперуда. Timeless е емблема на Made in Italy, която продължава да създава безкрайна красота.

Композиция на дивана Timeless може да разгледате и пробвате в магазин Selamore – Достъпният Италиански Интериор.
София, бул. Симеоновско шосе 120.