До 06.06 вземете подарък 1/3 от стойността на покупката за Cattelan и Royal Botania.
Търсене
Close this search box.

Италиански Гардероби

Италианските гардероби на Selamore са частта от интериора, без която не може да се завърши визията на един дом. Те притежават естетическа значимост и разчупват облика на обикновената мебел, чрез своята визия и разнообразие.

Луксозни италиански гардероби

Широката гама от луксозни гардероби на Selamore представлява множество решения за любители на класическия или модерния стил. Заедно с предпочитанията за стил и атмосфера в дома, стилните решения за луксозни италиански гардероби са плод на фина изработка за всеки изтънчен вкус.

Италиански гардероби за всеки дом

В Selamore предлагаме луксозни италиански гардероби, с които може да персонализирате всяка стая в дома. Всеки един от италианските гардероби се предлага в различни размери и вариации на цветове и покрития.

Последни публикации от нашия блог

Новини

Един летен ден във вилата Baxter край брега на езерото Комо

До бреговете на езерото Комо има вили, които живеят във френетичния ежедневен ритъм на хората. Сред тях е великолепната къща Baxter, на брега на езерото, готова да ни посрещне и да ни потопи в спокойствие.Изживейте един ден в къщата на Baxter, край брега на езерото Комо, през очите на Менг Мао…

Прочетете повече »