До 30.04 вземете подарък 1/3 от стойността на покупката за Alberta Salotti и Sangiacomo.
Търсене
Close this search box.

Дизайн 2023 през погледа на Molteni&C

С новата година идват и нови идеи за това как да преобразим живота си с дизайн.

Маса Gatwick, столове Devon, бюфет 505 Up, кресло Margou

Маса Gatwick, столове Devon, бюфет 505 Up, кресло Margou

С новата година идват и нови идеи за това как да преобразим живота си с дизайн. Черпейки вдъхновение от колекции си, Molteni&C насочват прожекторите върху ключови тенденции за 2023 г. и тяхната реализация с творческия екип на марката.

БЮРО TOUCH DOWN UNIT

За мнозина работата от вкъщи вече е постоянен начин на живот. Удобното, функционално и естетически приятно работно пространство улеснява продуктивността, а бюрото Touch Down Unit, съчетано със стол Barbican, са отличен избор за оформяне на идеалния домашен офис.

Маса Arc, стол Barbican, етажерка Hector

Маса Arc, стол Barbican, етажерка Hector

Предимствата на домашните забавления се крият в неограничените възможности. С великолепната маса за хранене Gatwick и столовете Tea можете да съберете до десет гости за празненства, смях и незабравими моменти, като всеки детайл е подбран точно по ваш вкус.

През 2023 г. спалнята, това интимно помещение за възстановяване и почивка, навлиза в центъра на вниманието. Може да добавите релаксиращо настроение в спалнята с изключително мекото и подплатено легло Ribbon по дизайн на творческия директор на Molteni&C Винсент Ван Дюйсен, в съчетание с нощното шкафче 5050 – семпъл дизайн и спокойно излъчване денем, и нощи изпълнени с благотворна почивка.

легло Ribbon

Най-новата концепция за дома на Molteni&C се отличава с ярки и прозрачни покрития, осветени от светодиоди, за да създаде топло и уютно пространство.

Gliss Master, емблематичната гардеробна система на Molteni&C, преработва идеята за изработения по поръчка гардероб. Патентована технология, елегантни покрития и множество възможности за персонализиране са комбинирани в едно семейство, включващо врати, контейнери и дизайнерски дрешници, в което различни фини материали създават добре организирани, привличащи окото пространства.

Сътрудничеството на престижната италианска марка Molteni&C с миланския дизайнер Rodolfo Dordoni доведе до създаването на леглото Aldgate, замислено като остров, посветен на отдих и пълноценна почивка.

Заоблени ръбове, украсени с декоративен шев и обгръщаща калаена рамка, определят външния вид на това самостоятелно легло, подходящо за всеки стил спалня.

Колекции и продукти на престижния италиански производител MOLTENI&C са представени в специална зона на магазин VERRSUS. Може да разгледате и поръчате обзавеждане според вашите нужди и изисквания за размери, композиция, тапицерия, облицовки и покрития с помоща на нашите професионални дизайнери, както и да закупите налични модели в магазина.