До 30.04 вземете подарък 1/3 от стойността на покупката за Alberta Salotti и Sangiacomo.
Търсене
Close this search box.

Диванът Horizonte от Minotti. Хоризонт, който се разстила в пространството.

Линията, от която започна всичко.

Диван Horizonte

Един спонтанен жест на дизайнера Марсио Коган и неговото студио mk27 доведе до създаването на нова, забележителна мебел в колекцията на Minotti.

Линия, хоризонт, тънък щрих с молив, почти лек като облак, способен да променя външния си вид в десетки различни форми. Естественото изображение поставя началото на дизайн с дръзка индивидуалност, силно свързан с архитектурната пространственост, която поражда с присъствието си.

В интериора още кафе масички Torii.

Horizonte превръща дивана от продукт в среда, в място за събиране на хора. Истинска модулна мебел за всекидневната, Horizonte е способен да се подреди така, както всеки мечтае и си представя своя ежедневен комфорт. Това се случва по прост, естествен и елегантен начин, в унисон с непрекъснато променящите се жилищни пространства.

В интериора кресла Yoko, масичка Louver, кресло Sendai.

Линията на оригиналната рисунка с молив е трансформирана в платформа, умело покрита с кожа или плат или и с двете, върху която почиват меки, обеми възглавници, които обгръщат в прегръдка, едновременно солидна и удобна. Майсторските шивашки умения се забелязват при всеки детайл, от шевовете, през архитектурните пропорции на детайла, до възможните комбинации от материали и цветове. Всичко това превръща този диван в архитектура, която трябва да се изживее.

Естественият и уникален начин, чрез който Horizonte заема пространството, е в резултат от цялостната последователност от обеми – щедрите възглавници изглеждат почти сякаш окачени, прекъсвани само от удобно вградени плотове от дърво, камък или мрамор.

Плавно, спокойно и безпроблемно, Horizonte изглежда като непрекъснато развиваща се мебел в нежната естествена простота на своите форми.

Защото хоризонтът не е хоризонт, ако нещо не се случва над него.

Композиция на дивана Horizonte може да разгледате и пробвате в магазин Verrsus – Съвършеният Италиански Интериор, София, бул. Симеоновско шосе 120.